Search In this Thesis
Search In this Thesis
العنوان
Manufacturing of soft white cheese from cow’s and buffalo’s milk by complete substitution of milk fat with vegetable oils \
الناشر
Hagar Saeed Abd El-All Ahmed ;
المؤلف
Ahmed, Hagar Saeed Abd El-All.
هيئة الاعداد
باحث
/ Hagar Saeed Abd El-All Ahmed
مشرف
/ Mahmoud El-Abd
مشرف
/ Yehya Ibrahim Abd El-Kader
مشرف
/ El-Mahmoud Samy Shehata Ghannam
الموضوع
Dairy production
تاريخ النشر
2008 .
عدد الصفحات
vi, 117p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/2008
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة - قسم الألبان
الفهرس
INTRODUCTION
REVIEW OF LITERATURE
MATERIALS AND METHODS
RESULTS &DISCUSSION
SUMMARY AND CONCLUSION
Literature Cited
Only 14 pages are availabe for public view
from
133
from
133
Abstract
Recent cheese indudtry has adopted a new t