Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Chemical And Technological Studies On Egyptian Bread
الناشر
Ain Shams University . Faculty of Agriculture . Department of Food Science
المؤلف
Naietn ,Fathy M. Abdel .
هيئة الاعداد
باحث / fathy m abdel naiem
باحث / fathy m abdel naiem
باحث / fathy m abdel naiem
باحث / fathy m abdel naiem
تاريخ النشر
1975 .
عدد الصفحات
132 p .
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
1/1/1975
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - الكيمياء الحيوية الزراعية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 216

from 216

Abstract

The Possibility Of Adding Com Flour To Wheat Flour In The Largest Possible Amousits In The Presence Of Oxidizing Agents , To Egyptian Bread Is Investigated Tracing The Changes In The Content Of Free Amino Acids And Reducing Sugars During The Bread Making Process Are Investigated. Determination Of The Resulting Carbonyl Compounds Responsble For The Characteristic Egyptian Bread Flavour Made From Wheat Flour Only Or Mixed With Corn Flour Is Another Aim Of This Investigation.